Stora reor och rabatter för mode

Gillar du att handla kläder och mode online har du säkert också insett att det snabbt kan springa iväg till pengar när man klickar in klädesplagg efter klädesplagg i kundkorgen.

Ett sätt att sänka kostnaderna när man handlar online är att slå till på reor som kommer titt som tätt för att sälja ut produkterna för den aktuella säsongen innan nästan börjar.

En nackdel med dessa reor är att de mest populära plaggen endast finns kvar i mindre eller större storlekar. Ibland är även dessa slut vilket tyvärr snabbt resulterar i att mycket av det man vill ha inte längre finns eller bara finns i fel storlekar.

Ett sätt att komma runt detta är att vänta in reor som dyker upp vid andra tillfällen och passa på att handla då istället. Här är främst höstens Black Friday och julens mellandagsrea de typiska tillfällena för just detta. Många väljer att handla elektronik på Black Friday och visst är detta riktigt stort och kanske t.o.m. det största området. Men det finns många butiker som säljer ut mode och kläder till riktigt bra priser här med.

Mellandagsrean är också ett bra tillfälle i att fynda och de flesta har även fått sin lön och det blir lättare att kunna spendera mer pengar på ett klokt sätt. Har man tight budget blir ju dessa stora reor riktigt bra och man kan spara till dessa i flera månader för att få betydligt mer för pengarna.

Några butiker värda att titta närmare på för erbjudanden, rabattkoder och reor tar jag upp här nedanför. Det är mina favoritbutiker och du kanske kan fynda något där med.

Nelly

Nelly är en av de större modebutikerna som jag handlat väldigt mycket kläder ifrån.

Förr användes ju Nelly för både män och kvinnor men herrmodet har sedan flyttat till Nlyman som är en egen sektion för herrmode. Så det blir att man handlar från båda två då man även handlar presenter och julklappar.

Ja gillar Nelly starkt och jag tycker de har ett bra utbud av mode från många bra märken. Det brukar vara enkelt att beställa och hitta rätt storlek och det enda jag tycker är lite jobbigt är de långa retur-tiderna. Alltså om man köper flera par jeans och måste returnera något så tar det ofta 14 dagar innan de hunnit bearbeta returen. Har man ont om pengar måste man alltså vänta ett bra tag innan man kan lägga en ny beställning eller använda de pengarna till något annat.

Nelly brukar titt som tätt ha bra reor och även medlemserbjudanden. Det är rekommenderat att vara medlem och vara registrerad i deras nyhetsbrev för att inte missa några bra kampanjer.

Zalando

Zalando är en annan e-butik där jag handlat en del kläder men inte alls lika mycket som Nelly. Det är dock en butik som kör rabattkoder, reor och liknande regelbundet. Priserna hos Zalando är också ganska bra samtidigt som det finns ett stort utbud av produkter från många intressanta märken.

Om man inväntar Black Friday eller mellandagsrean så är Zalando helt klart en butik som är värd att titta in på.

Wakakuu

Wakakuu är en av mina favoritbutiker men knappast den billigaste med tanke på att det är en märkesbutik online. Vill man dock handla snygga kläder från kända designers som t.ex. Acne, Filippa K, Ganni eller Ralph Lauren så finns här mycket fint.

Detta är dock dyrare kläder och knappast något för den tunna plånboken vilket också gör att jag brukar hålla utkik på rean och andra kampanjer som drar igång.

Ett sätt kan vara att spana efter rabattkoder för butiken och i sin tur slå till och göra fynd när man hittar något bra där.

H&M

H&M är en butik som ofta har billiga plagg men även här kan man försöka slå till på reor och använda rabatter för att få ner priserna.

Jag använder nästan bara H&M för baskläder och här tycker jag de fungerar väldigt bra. Det är dock kläder som slits ut väldigt snabbt och när jag var student bestod nog 90% av min garderob med kläder från H&M. Det funkar och det är enkelt att bygga upp en bra mängd till ganska lite pengar.