Provat att bygga en egen soffa med moduler?

Exempel på en byggbar modulsoffa

Denna tanke slog mig ganska nyligen och jag förstår inte varför jag inte tänkt på det innan men modulsoffor är extremt praktiska ur väldigt många perspektiv.

Vi har ett ganska speciellt vardagsrum som är svårt att möblera i och att där en vägg viker sig utan att vara 90 grader, utan snarare 45 grader, vilket även gör att en annan del av rummet inte riktigt är enkel heller då den andra vinkeln är där.

Men med den modulsoffa så skulle vi kunna designa soffa så att den bättre passar in och formar sig efter vårt vardagsrum. Jag förstår inte varför jag inte tänkte på det när vi köpte ny soffa för två år sedan.

Istället för att välja en modulsoffa då så valde jag att köpa en lite mindre soffa istället då det inte såg lika dumt och klumpigt ut. Men i ärlighetens namn så hade en modulsoffa kunnat ge de möjligheterna som jag då saknade.

Jag har tittat runt lite på t.ex. modulsoffa.nu och det verkar inte vara så vanligt med modulsoffor. Kanske är det därför man inte riktigt tänkt på det för att man inte sett det när man var ute och tittade.