Hyra popcornmaskin till event

Jag är med och hjälper till att arrangera ett företagsevent som är inriktat till familjer och vi räknar med att det kommer komma ett par hundra familjer i alla fall.

Eventet som kommer att hållas i en park i Stockholm innan skolstarten gör att vi hoppas på att många kommer att komma. Men för att göra det lite roligare har vi tittat på hur man kan spetsa till detta event på olika sätt.

Jag har blivit delansvarig i att se till så att där finns mat, dryck och snacks vid eventet vilket vi tror är väldigt viktigt för att familjerna ska stanna en längre stund. På samma sätt som lekar och aktiviteter är en del av eventet för att engagera och höja stämningen så krävs det möjligheten att fylla på magsäcken om besöken inte ska bli för korta.

En detalj jag tittat närmare på och som gruppen tycker är bra är möjligheten att servera popcorn och då gärna med den där goda doften man möts av när man går på bio. Det är för många en doft som är positivt förknippat och det känns som en smart grej att spela på samtidigt som det är ett ganska nyttigt snacks (förhållande till många alternativ).

Vi kommer som det ser ut nu hyra in en popcornmaskin från hyra-popcornmaskin.se eller ett liknande företag som erbjuder det. De kan då bistå med alla tillbehör som krävs för att kunna servera popcorn till en större mängd människor.

Till skillnad från biograferna är inte vårt mål att tjäna pengar på sålda popcorn så det kommer vara ganska billigt men vi hoppas en popcornsmaskin räcker ändå.

Har du någon erfarenhet av att hyra popcornsmaskin så lägg gärna en kommentar.