Gravity den bästa filmen jag sett i 3D

Jag har varit och sett Gravity och jag blev duktigt förvånad över hur bra 3D-effekterna var i filmen. Jag har tidigare sett ett par filmer i 3D som jag inte alls tyckt varit bra, men detta var som natt och dag.

3D gjorde att filmen gav en annan närhet. Det kändes verkligen som man var där och jag var knappast ensam. Killen bredvid mig hoppade till rejält några gånger så han måste verkligen suttit i skottlinjen för något rymdskrot som kom flygande mot honom 🙂

För er som inte har sett filmen så kan jag bara rekommendera den. När jag först läste om att två astronauter skulle flyga omkring i rymden och kämpa för sitt liv så tyckte jag det lät drygt. Men filmen är bara 1h och 30min och det är full fart genom hela filmen.

Denna film gör sig mest rätt i 3D! Här är trailern!