Bästa liggunderlaget för en bekväm person?

Jag har spanat in utbudet av bra liggunderlag och de liggunderlag som fått utmärkelser som bäst i tester. Jag måste dock säga att det är riktigt svårt att själv få en uppfattning om vad som är bäst för mig. Det känns lite som att man läser om vilken TV om är bäst när det är kanalerna jag är mest intresserad av.

Jag vill ha ett liggunderlag som är självuppblåsbart så jag kan använda mina lungor till något vettigare än att blåsa upp sovplats. Detta kommer givetvis innebära att en inbyggd pump är nödvändigt, vilket i sin tur drar upp vikten lite. Men detta är absolut ingenting som stör mig då jag inte ska vandra några större sträcker.

Det är förvisso möjligt att jag kommer ligga på kallt underlag, ner till ett par minusgrader. Det behöver därför inte vara något extremt liggunderlag i den bemärkelsen. Det bästa hade varit om jag hittat ett som uppfyller min krav och som är ruskigt skön att sova på. Priset är mindre viktigt i detta scenario och det spelar ingen roll om liggunderlag kostar 800 kronor eller 2000 kronor.

Jag har redan lagt flera timmar på detta så det kommer förmodligen sluta i någon form av impulsbeställning där jag sedan får överraskas av resultatet som en levande testkanin i mitt egna test. Håll tummarna för bästa resultat i så fall.

Känner ni till vilka liggunderlag som är bäst? Nu kan ni tänka bort de billiga liggunderlag i skumgummi – här pratar vi riktiga grejer 🙂