Bäddsoffa beställd till mammas sommarstuga

vår-nya-bäddsoffa

Vi brukar tillbringa en del tid i mammas sommarstuga som tyvärr endast har 4 sovplatser trots att den är ganska stor för att vara en sommarstuga. De har heller ingen gäststuga så det är svårt att vara två familjer där samtidigt om man inte ska blåsa upp luftmadrasser och annat.

Nu har vi bestämt att vi ska slänga ut den gamla soffan som är där och köpa in en snygg bäddsoffa som då ger oss två nya sovplatser. Just en bäddsoffa känns som ett självklart val och i framtiden kanske vi även byter ut en av de små 90-sängarna mot en liten dubbelsäng. Soffan som är där nu är nog över 10 år gammal så att byta ut den mot en bäddsoffa känns som det absolut bästa valet.

Bäddsoffan är exakt den på bilden ovan och kostar 7500 kronor. Det är alltså en divanbäddsoffa om man kan säga så 🙂 Helt i tidens mode och med en rejäl sängyta att sova på. Just sängens brädd och längd kan vara problematiskt med bäddsoffor, men här får du 205 x 140 cm, vilket är stort nog för ett vuxet par.

Sängen drar man ut underifrån och fäller upp för att få det som på bilden. Divanen är också en förvaringslåda där man kan förvara sängkläder så de som ska sova där snabbt kan komma i ordning och snabbt plocka undan efter sig på morgonen.

Så om ni letar efter extra sängplatser så bör ni absolut överväga en bäddsoffa. Det finns prisvärda och små modeller också som endast kostar från 3000-4000 kronor.